Dulceata de visine-Multicooker

de AdyNA_RadU in Dulciuri, 30 Iun 2014 | 3990 vizualizari

 

(reteta de inspiratie pentru concurs: http://www.bucataras.ro/retete/dulceata-de-cirese-2-48104.html)

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de visine (aprox.1 kg de visine farasamburi)
  • 500 gr zahar
  • 2 linguri de zeama de lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine-Multicooker:

Am spalat visine, le-am indepartat coditele si le-am scos samburii apoi le-am pus in vasul mare Multicooker.Am adaugat zaharul si le-am lasat aproximativ o ora sa isi lase putina zeama.

Am conectat aparatul la sursa de curent, am selectat din meniu JAM (gem) si la timp am selectat o ora.

Nu am inchis capacul aparatului pentru a putea vedea atunci cand se formeaza spuma. A facut spuma, nu foarte multa insa pentru ca am stat langa aparat si cum a inceput sa faca, cum am luat-o.Cand n-a mai facut spuma am pus si zeama de lamaie si am amestecat.

Dupa o ora dulceata era gata.Am pus pe o farfurie pentru a vedea daca se incheaga ,apoi am pus-o in borcanele curate si scurse.Borcanele le-am pus intr-o patura pentru a se raci treptat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine-Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert papanasi cu smantana si dulceata de visine